بیوگرافی

  من در شهریور سال 1355 در تهران متولد شدم. در سال 1373 در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مشغول به تحصیل شدم. از همان دوران بسیار  علاقه مند به کسب درآمد بودم. از بدو ورود به دانشگاه در فکر ایجاد یک کسب و کار بودم و با تاسیس تولیدی و بازرگانی ایمن سامانه به تولید دستکش و لباس کار صنعتی مشغول شدم. پس از موفقیت در تولید برای توسعه کسب و کارم نیاز داشتم تا بازار فروش محصولاتم را گسترش دهم. به همین جهت شروع به بازاریابی مویرگی مصرف کنندگان محصولات خود کردم. تمامی کارخانجات صنعتی،‌ تولید کنندگان محصولات فلزی و حتی کسب و کارهای کوچک مانند اجرا کنندگان داربست فلزی و کارگاه های پروژه های ساختمانی مصرف کننده محصولات من بودند. بنابراین من برای بازاریابی محصولاتم باید یک یک این کارخانجات و کارگاه ها را ویزیت می کردم. 
با وجود این که ترم دوم دانشگاه بودم،‌ با طیف وسیعی از صنایع تولیدی و خدماتی در تعامل کاری بودم و از جایگاه فروشنده محصولاتم و به واسطه پرداختی هایی که به من داشتند، از نزدیک با وضعیت مالی آن ها و میزان موفقیت شان آشنا شدم. و کم کم توانستم تشخیص دهم کدامیک از صنایع، گردش مالی بهتری دارند و پرداخت فاکتورها را به راحتی انجام می دهند و در مقابل کدام صنایع گردش مالی کمتری داشته و پرداخت فاکتورها را مرتب به تاخیر می انداختند. از طرف دیگر دریافتم که وجه نقد آزاد حرف اول را در کسب و کار می زند، مثلا من می توانم با وجه نقد بیشتر، مواد اولیه ارزانتری را برای واحد تولدی خودم خریداری کنم که به کاهش قیمت تمام شده محصولاتم منجر می شد. و از طرف دیگر با وجود وجه نقد آزاد ، کسب و کارم به دلیل پرداخت دیر هنگام فاکتورها توسط مشتری ها کمتر با چالش رو برو می شود و مشکلی در پرداخت هزینه ها و پرداخت تعهداتم نخواهم داشت.  
در اوایل سال 1375 (1996) توسط یکی از دوستان نزدیکم با بورس سهام نیویورک (NYSE) و نخستین بازار معامله الکترونیک سهام آمریکا (NASDAQ ) آشنا شدم. با سرمایه ای که در این سال ها به دست آورده بودم و با پیشنهاد ایشان سهام شرکت DELL را خریداری کردم. در انتهای سال قیمت سهم 3 برابر شد و من سرمایه ام را نقد کردم و با پیشنهاد آن ها سهام های دیگری خریداری کردم که رشد چشمگیری نداشت. در حالی که سهام شرکت Dell در انتهای سال 1997 نسبت به ابتدای سال یک رشد 250 درصدی دیگر نیز کرد. چنین رشد های خیره کننده ای توجه من را کاملا به بازار سرمایه جلب کرد و بر آن شدم که در کنار کار اصلی خودم و تحصیل در دانشگاه، این کار را به صورت جدی دنبال کنم. در همین راستا منابع آموزشی موجود در این زمینه از جمله بیش از 10 جلد کتاب های آموزشی تحلیل بنیادین و تکنیکال و طیف وسیعی از نسخه های مجله های سرمایه گذاری، از جمله هفته نامه Barrons‌، دو هفته نامه Forbes  ، ماه نامه Smart Money و روزنامه اقتصادی The Wall Street Journal که به صورت مرتب از طریق دوستانم برای من ارسال می شد را مطالعه می کردم.
از آن جایی که جریان نقدی ثابت در میزان موفقیت کسب و کار اهمیت دارد، تصمیم به شروع یک فعالیت خدماتی در کنار فعالیت های قبلی گرفتم. در سال های 1377 و 1378 مرکز بازی های رایانه ای آی تک را در خیابان گیشا و شعبه دوم آن را در خیابان دستور راه اندازی کردم که عملا جریان نقدی ثابتی توسط این دو مغازه ایجاد می شد. در عین حال فعالیت تولیدی ایمن سامانه نیز ادامه داشت و کار خرید و فروش سهام در بورس نیویورک با مطالعات خودم و پیشنهاد بستگانم کماکان در جریان بود.  
در سال 1998 بازارهای سهام در امریکا بسیار جذاب بود و عملا فرصت های سود آوری زیادی در آن بازار وجود داشت. به طوری که فرضا شرکت DELL در سال 98 رشدی معادل 300 درصد داشت. در سال 1999 (1378) و با همگانی شدن اینترنت در ایران، تصمیم گرفتم با انتخاب یک کارگزار اروپایی مستقیما به بازار امریکا دسترسی پیدا کنم. سال 99سالی بسیار پر نوسان برای بازار سهام امریکا بود. طوری که بعضی از شرکت های کامپیوتری مانند Apple، Yahoo و Intel،‌ رشد های چشمگیری داشتند. بازار سهام امریکا در اوایل سال 2000 نیز کماکان پرنوسان بود.
 جذابیت بازار برای من تا حدی بود که سعی کردم تا حد ممکن کتاب ها و مجله های بیشتری مطالعه کنم و اطلاعات خودم در این حوزه را به روز کنم. در این میان کتاب هایی که توسط معامله گران موفق نوشته شده بود،‌ انرژی بیشتری برای ادامه این مسیر به من می داد. در اوایل سال 2000 حباب شرکت های کامپیوتری ترکید و سهام این شرکت ها کاهش های شدیدی را تجربه کردند. ریزش سهام مورد توجه بازار با این شدت،‌ تجربه تلخی بود که درس بزرگی را به من داد که رصد کردن اطلاعات بازار بدون داشتن سیستم معاملاتی منحصر به فرد می تواند بسیار خطرناک باشد. سهام های ارزشمند سال قبل، امسال کاملا بی ارزش بوده و روز به روز از ارزششان کاسته می شد. بعد از دیدن سودها و ضررهای این چنینی،‌ تصمیم گرفتم به جای سرمایه گذاری صرف روی بازار، روی آموزش و دانش خودم سرمایه گذاری بیشتری کنم.  
در سال 1379 (2000) همزمان با فارغ التحصیلی از دانشگاه،‌ با اخذ نمایندگی فروش محصولات چند کارخانه آجر ماشینی، کسب و کار جدیدی را در قالب آجر ماشینی کاسپین سفال راه اندازی کردم. در این سال ها ساخت و ساز در ایران رونق زیادی داشت و تقاضا برای این محصولات روز به روز بیشتر می شد. با توجه به تجربیات بازاریابی گذشته و اصل کلی وجه نقد آزاد،‌ پیشرفت چشمگیری در این کسب و کار داشتم. 
  در سال 2001 و 2002 وضعیت کلی بازار امریکا نزولی بود و من در این سال ها بیشتر وقتم را صرف یادگیری کردم.
   در سال 1382 (2003) تصمیم گرفتم همه تجارب و آموخته های خودم را روی بازار بورس اوراق بهادار تهران به کار گیرم. بنابراین فعالیت در بازار سهام ایران را آغاز کردم که تا به امروز ادامه دارد. در تابستان همان سال،‌ قانون محدودیت دامنه نوسان را برای تغییر قیمت سهام لغو کردند و سهام ها هر روز رشدهای چشمگیری را تجربه می کرد به طوری که من را به یاد سهام های کامپیوتری سال های 2000 – 1999 در بازار امریکا انداخت. از آن جایی که نوسانات این سال ها را در بازار امریکا لمس کرده بودم،‌ خاطره ترکیدن حباب های بازار امریکا من را کاملا محتاط کرده بود. از آن جایی که در بازار امریکا معاملاتم را با کامپیوتر انجام می دادم، دوست داشتم تا با حضور در بازار فیزیکی تجربه جدیدی کسب کنم. بنابراین هر روز به تالار حافظ رفته و سعی بر این داشتم که با در نظر گرفتن جانب احتیاط‌ بیشترین بهره را از نوسانات موجود ببرم. بنابر این کلیه کسب و کارهای خودم را در اوج موفقیت تعطیل کردم و تمام وقت و سرمایه خودم را درگیر بازار ایران و بازار امریکا کردم. 
در سال 2004 توسط کارگزار اروپایی خود معاملات قرار دادهای آتی (Futures) در بورس کالای نیویورک بر روی نفت و طلا را آغاز کردم و عملا زندگی معاملاتی من وارد فاز جدیدی شد. در معاملات آتی به دلیل وجود اهرم معاملاتی، نقش زمان بسیار پر رنگ بود و دوره های کوچک معاملاتی قدرت تغییر سرنوشت معاملات را داشته و سود یا ضرر زیادی را به همراه داشته باشند. در تابستان 1383 (2004) بازار سهام ایران مسیر نزولی خود را آغاز کرد و من سعی کردم بازارهای معاملاتی خود را گسترش دهم. با توجه به تجارب و مطالعاتی که داشتم منطق ها و سیستم های معاملاتی را طراحی کردم که شرایط خاصی را در بازار می طلبید. از آن جایی که توسط کارگزارم به بورس های سهامامریکا (NYSE , Nasdaq) و بورس های لندن، فرانسه، آلمان،‌ استرالیا و کشورهای اسکاندیناوی دسترسی داشتم، به دنبال یافتن سهام هایی که با سیستم های معاملاتی من سازگار بود، شروع به معامله در این بورس ها کردم.
در اوایل سال 2005 (اواخر 1383) معاملات قراردادهای آتی و معاملات در بورس های مختلف را همزمان انجام می دادم. از آن جایی که در سال 2000 شایعات بازار را از طریق ماه نامه ها و هفته نامه ها دنبال می کردم و تاثیر مخرب این شایعات رادرک کرده بودم و در بازار ایران نیز شایعات تالار و تاثیر مخرب آن را دیده بودم،‌ با سیستم های معاملاتی خودم و بدون توجه به شایعات‌ معاملات موفقی را انجام می دادم.  با توجه به گستردگی کار و تمرکز کامل من، تصمیم گرفتم در تمامی دوره های آموزشی آن لاین در امریکا و دوره های حضوری،‌ همایش ها و نمایشگاه ها در اروپا و آسیا که امکان شرکت در آن ها برایم فراهم بود، شرکت کرده و همچنین نرم افزارهای مرتبط را خریداری کنم. در مورد معامله گران موفق در دنیا تحقیق کردم و با برخی از آن ها که در دسترس بودند ارتباط برقرار کردم تا تجربه های آن ها را به آموخته های خودم اضافه کنم.
شرکت های نرم افزاری قدرتمند را شناسایی کردم. گروهی از آن ها بر پایه چندین سال تحقیقاتشان نرم افزارهایی را تولید کرده که بعضا با آموزش همراه بودند. برترین آنها مانند E-Signal, Meta stock, MT Predictor راتهیه کردم و دوره های آموزش مربوطه را گذراندم. در خلال همین آشنایی ها شروع به معامله در بازار بورس سهام ژاپن کردم. 
در این حین هیچ موسسه آموزشی که آموزش در بازارهای سرمایه را به صورت کامل و کاربردی ارائه دهد، پیدا نکردم. این دوره ها در برخی دانشگاه ها و مراکز علمی برگزار می شد،‌ ولی آموزش ها کامل و به هم پیوسته و خصوصا کاربردی ارایه نمی شد.در عوض شرکت هایی پراکنده ای در دنیا وجود داشتند که روی محصولات خودشان دوره های کوتاه مدت را ارائه می دادند و علاقه مندان مجبور بودند همه ی این شرکت ها را یافته و به طور جداگانه در دوره های آموزشی آن ها شرکت می کردند که این کار نیازمند صرف انرژی، هزینه و زمان زیادی بود. امروزه نیز برخی مراکز علمی و دانشگاهی دوره های آموزشی کوتاه مدت در حوزه بازار سرمایه برگزار می کنند. چند نمونه از این مراکز علمی عبارتند از:    
  
 University of Toronto - Canada 
London Metropolitan University - England 
Old Dominion University - USA 
Golden Gate University - USA
 University of Maine Fort Kent
 Harvard University - USA 
School of Continuing and Professional Studies    

در سال اواخر 1384 (2006) شروع به طراحی استراتژی های معاملاتی مخصوص به خود کردم و سیستم های معاملاتی ام را بهبود بخشیدم. و همزمان آن ها را در بازارهای مالی مختلف تجربه کردم. سیستم های معاملاتی من بر پایه کشف ورود جریان سرمایه (Smart Money) به شرکت یا کالای خاصی در بازارهای مختلف بنا شده بودند. جریان سرمایه با ورود به هر محصول مالی قیمت ها را به سمتی که برنامه ریزی شده بود، حرکت می داد و هم زمان رد پایی از خودش در بازار به جا می گذاشت. من سعی می کردم با ابزارها و استراتژی های مختلف این رد پا را دنبال کنم. از طرف دیگر با خروج جریان سرمایه، روند شکل گرفته متوقف می شد و عملا جریان سرمایه از محصولی به محصول دیگر حرکت می کرد. بنابراین با استفاده از ابزارهای موجود، استراتژی های متفاوتی را جهت تشخیص ورود و خروج جریان سرمایه طراحی کردم.
رفته رفته خلا وجود یک مرکز آموزش منسجم را احساس کردم. آموزشی که بتواند طیف وسیعی از سیستم های معاملاتی که بر پایه تحلیل بنیادین، تحلیل تکنیکال، روش های آماری، درک احساسات معامله گران شکل گرفته باشد و بتوان از آن جهت معاملات سهام،‌ قراردادهای آتی،‌ قراردادهای اختیار خرید و فروش استفاده کرد، و در عین حال مانند یک زبان بین المللی بتوان در همه بازارهای بورس محلی و بین المللی از آن استفاده کرد.  بنابراین دوره های آموزشی کاربردی را بر پایه آموخته ها و تجارب خودم طراحی و شروع به برگزاری آن ها در ایران کردم. 
در اوایل سال 1385 (2006) معاملات آپشن (قراردادهای اختیار خرید و اختیار فروش)‌ را به دلیل قابلیت مدیریت ریسک این قراردادها شروع کردم و استراتژی های آپشن را روی بازارهای سهام و کالا دنبال کردم. در سال 2007 سیستم های معاملاتی ام،‌ من را به سمت بازار کالاهایی مانند قهوه،‌ گندم، شکر، نقره و مس که در آن زمان جذابت بالایی داشتند، هدایت کرد و معاملاتم را روی این محصولات و سهم های شرکت های مرتبط با این محصولات توسعه دادم.
در همان سال شروع به برگزاری دوره تخصصی معامله گر منطقی بازارهای سرمایه (ACD) در ایران کردم. سیستم معامله گر منطقی بر پایه سال ها تجارت موفق مارک فیشر ابداع شده است. مارک فیشر کارگزار بورس کالای نیویورک بوده و تمامی تجربه معاملات موفقش را در این سیستم معاملاتی به اشتراک گذاشته است. شرکت وی MBF Clearing Corp که در سال 1987 تاسیس شده، یکی از بزرگترین شرکت های پایاپای کارگزاری در بورس کالای نیویورک بوده است به گونه ای که یک چهارم قراردادهای نفت و گاز توسط شرکت وی پایاپای می شده است. فیشر از سن 13 سالگی در تالارهای معاملاتی مشغول به فعالیت بوده است. و در سن 19 سالگی جوان ترین معامله گر تالار نقره و همچنین به نقل از خبرگزاری CNBC در طول یک دهه در خلال سال های 1988 - 1978 بزرگترین معامله گر طلا در جهان بوده است.
در اوایل سال 1386 (2007) سیستم های معاملاتی ام را روی بازار کالا و سهام تکمیل شده می دانستم. چالش اصلی در آن مقطع، ازدیاد منطق ها و گستردگی بازارها بود به طوری که نیروی انسانی از رصد کردن تمام بازارها ناتوان بود. بنابراین تصمیم گرفتم که منطق های خودم را کامپیوتری کنم و نرم افزارهایی به وجود بیاورم که امکان جستجوی محصولات مالی در هر بازار پرپتانسیلی در سراسر دنیا را فراهم کند و اخطارهای استراتژی هایم را هشدار دهد.  در همین سال به منظور ساماندهی فعالیت های تجاری، آموزشی و پژوهشی در حوزه بازارهای سرمایه، شرکت مهندسی مشاور و مطالعات اقتصادی پارسیناتجارت را تاسیس کردم.
در سال 1387 دوره آموزشی معاملات در بورس بین المللی ارز را در صرافی بانک توسعه صادرات طراحی و تدریس کردم. در همان سال قراردادهای آتی (Futures) در شرکت بورس کالای ایران راه اندازی شد که ابتدا قرارداد شمش طلا یک اونسی و سپس قرارداد سکه طلا بهار آزادی در آن قابل معامله بود. ورود قرارداد آتی سکه طلا به توسعه بازارهای مالی در ایران کمک کرد. از آن جایی که از قبل معاملات سکه طلای بهار آزادی در بازار نقدی انجام می دادم، با ورود این محصول مالی،‌ بر روی بازارهای سرمایه در ایران تمرکز بیشتری کردم. در اواخر سال 1387 شروع به تدریس دوره های آموزشی مدیریت سرمایه گذاری در دانشگاه علوم اقتصادی کردم و در سال 1388 مجموعه دوره های آموزش عالی مدیریت سرمایه گذاری با جزئیات زیر را طراحی و از سال 1388 تا 1392 تدریس کردم.  
   MCST دوره آموزش عالي مديريت معاملات سهام و قرار داد هاي آتي كالا و سهام
MST دوره آموزش عالي مديرت معاملات در بورس اوراق بهادار تهران
MOT دوره آموزش عالي مديريت قرارداد هاي اختيار خريد و فروش –Option
MCT دوره آموزش عالي مدیريت معاملات قرارداد هاي آتي در بورس كالاي ايران
MET دوره آموزش عالي مديريت معاملات قرار داد هاي آتي انرژي در بورس هاي بين المللي كالا  
در سال 1390 دوره آموزش جامع تحلیل تکنیکال CTA را طراحی و در کارگزاری بانک ملی طی سال های 1391 و 1392 تدریس کردم. همچنین این دوره را در کارگزاری های دیگر از جمله، کارگزاری نهایت نگر (1391)،‌ کارگزاری حافظ (1392) برگزار کردم.
به علاوه دوره MST را در کارگزاری بانک پارسیان (1392) و دوره ی MCST را در کارگزاری تامین سرمایه امید (1392) برگزار کردم.  در سال 1390 تصمیم گرفتم آموخته ها و تجربه ها و مطالبی که طی سالیان قبل جمع آوری کرده بودم را مستند کرده و در قالب مجموعه کتاب های آموزش عالی مدیریت سرمایه گذاری منتشر نمایم. در همین راستا در سال 1390 اولین کتابم با عنوان "بیان حقایق بازار در نمودارهای شمعی" توسط انتشارات دانشگاه علوم اقتصادی به چاپ رسید. این کتاب ترجمه ای از کتاب Candlestick Explained اثر مارتین پرینگ می باشد که با یک سری تغییرات و با مثال هایی از قرارداد آتی بورس کالا و سهام بورس تهران تالیف شد.
در سال 2012 (اواخر سال 1390) پس از تاسیس شرکت تجاری Crown Trading در ارمنستان، مسئولت بخش سرمایه گذاری شرکت را به عهده گرفتم.  در سال 1391 دومین کتابم با عنوان "کشف اهداف قیمت و کاربرد امواج الیوت در بازارهای سرمایه" توسط انتشارات دانشگاه علوم اقتصادی به چاپ رسید. این کتاب تدوین جزوه های آموزشی نرم افزار Advanced Get و تالیف راهکارهای کاربردی استفاده از آن است که مثال های متنوعی از بورس تهران و قرارداد آتی بورس کالا و سایر محصولات مالی را به تصویر می کشد. در اسفند 1391،‌ پس از آن که اخذ کد معاملاتی قرارداد آتی به هدف آشنایی سرمایه گذاران با ریسک های موجود در بازار و ساز و کار معاملات، مشروط به گذراندن دوره آموزشی گشت، کارگاه آموزشی مفاهیم اولیه و فرآیند معاملات قرارداد آتی سکه طلا ویژه اخذ کد معاملاتی را تحت نظارت بورس کالای ایران طراحی و تدریس نمودم.
در سال 1392 طراحی نسخه تجاری نرم افزار Stock Search که حاصل 8 سال مدل سازی و سعی و خطا بود، به اتمام رسید و توسط گروه مجرب نرم افزاری اجرا شد. Stock Search مجهز به 16 استراتژی معاملاتی سهام منحصر به فرد خودم، به علاوه مفاهیم شرکت نرم افزاری E-Signal‌ شامل JTI، XTL، شروع موج ها و ... به علاوه ایده هایی همچون سه خط شکست، کاگی،‌ به علاوه سناریوهای ACD می باشد. در همین سال شاخص های منحصر به فرد خودم را که طی سالیان قبل طراحی کرده و معاملات موفقی را با استفاده از آن ها در بازارهای مختلف انجام داده بودم،‌ به نرم افزار اضافه کردم. این شاخص ها عبارتند از: 
    MTI : Mehdipour Trand Index
MBS : Mehdipour Breakout System
MPT : Mehdipour Power Trend
MRI : Mehdipour Reaction Index
MHP : Mehdipour High Potential
MMZ : Mehdipour Medium Zone
MSZ : Mehdipour Strong Zone  

در ابتدای سال 1393 طراحی نسخه تجاری نرم افزار Future Signal پس از سال ها آزمایش به پایان رسید. این نرم افزار اخطار 37 استراتژی معاملاتی قرارداد آتی در چهارچوب های زمانی مختلف به صورت آن لاین هشدار می دهد.بخشی از این استراتژی ها برگرفته از استراتژی های افراد و موسسات صاحب نام و بخشی از آن، استراتژی های طراحی شده توسط خودم می باشد. Future Signal منطق های دیگری مانند سه خط شکست،‌ کاگی و مفاهیم ACD را نیز یافته و هشدار می دهد. همچنین شاخص های منحصر به فرد خودم  (MTI, MBS, MPT, MRI, MHP) را در چهارچوب های زمانی مختلف یافته و اخطار می دهد.